SANATATE SI SIGURANTA

 

Scopul RAFO este sa imbunatateasca continuu protejarea sanatatii angajatilor nostri si securitatea lor in munca. Industria petroliera necesita un grad inalt de protejare a sanatatii si securitatii in munca, astfel incat acestea sunt printre prioritatile de varf si premizele de baza pentru functionarea cu succes a oricarei rafinarii. Odata incheiate promovarea si modernizarea RAFO, RAFO va fi un exemplu pentru modul in care o rafinarie conventionala poate fi transformata intr-un complex petrochimic cu cresterea calificarii fortei sale de munca angajata in acest proces.

Se acorda o atentie speciala instruirii corespunzatoare a angajatilor, astfel incat ei sa stie cum sa lucreze intr- o maniera sigura si sa fie capabili sa minimalizeze si sa reduca riscurile legate de activitatile lor zilnice de lucru.
RAFO va introduce un nou sistem de gestionare a sanatatii si securitatii profesionale la locul de munca, cu scopul de a imbunatati continuu nivelul de siguranta si de a monitoriza in mod regulat statutul sanatatii si bunastarii angajatilor.